یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 32048 |
ارسال توسط :
42 بازدید
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اقتصادآنلاین، اما در کنار تمام این مواد جذابیت‌زا باید گفت که یک فاکتور مهم دیگر در ترکیه و استانبول وجود دارد که محبوبیت این شهر را در بین ایرانیان زیاد کرده است. شاید اگر بگوییم که استانبول ایرانی دیگر در آن سوی مرزها است، گزافه‌گویی نباشد. در ادامه دلایل این ادعا را باهم […]

به گزارش اقتصادآنلاین، اما در کنار تمام این مواد جذابیت‌زا باید گفت که یک فاکتور مهم دیگر در ترکیه و استانبول وجود دارد که محبوبیت این شهر را در بین ایرانیان زیاد کرده است. شاید اگر بگوییم که استانبول ایرانی دیگر در آن سوی مرزها است، گزافه‌گویی نباشد. در ادامه دلایل این ادعا را باهم مرور می‌کنیم.

استانبول، تهرانی دیگر!

چقدر از قدم زدن در خیابان‌های تهران در دل شب همراه نور خیابان‌ها لذت می‌برید؟ جالب است بدانید که بین استانبول و تهران اشتراکات زیادی وجود دارد و یکی از آن‌ها شبیه بودن خیابان‌ها و حال و هوای این شهر به تهران است. شب‌های پرنور و شلوغ درست شبیه به تهران یکی از ویژگی‌های استانبول محسوب می‌شود. به همین دلیل در سفر به این شهر می‌توانید در طول شب ساعتی را برای قدم زدن در بیرون از هتل در نظر بگیرید و اگر دلتنگ ایران و تهران شدید، کمی در خیابان‌های آن گام بردارید و حال و هوای تهران را برای خودتان تازه کنید. تمام این اشتراکات به‌ظاهر ساده محبوبیت این شهر را افزایش داده و حجم سفر به اسن شهر و پرواز های استانبول به تهران را با شدت زیاد همراه کرده است. اما هنوز هم دلایل زیادی برای شباهت ایران و استانبول وجود دارد.

مردمی خونگرم مثل ایرانی‌ها

نمی‌توان انکار کرد که مردم آسیایی دارای خصوصیات اخلاقی تقریبا شبیه به هم هستند و در این میان ایرانیان به‌دلیل ویژگی‌های خوب اخلاقی و خونگرم بودن قابل توجه هستند. البته این خصلت اخلاقی درباره مردم ترکیه و استانبول نیز صدق می‌کند و در سفر به این شهر با مردمی روبرو خواهید شد که خوش مشرب و مهمان‌نواز هستند و با روی گشاده از مهمانان پذیرایی می‌کنند.

جاذبه‌های تاریخی شبیه به ایران

جاذبه‌های تاریخی شبیه به ایران

شاید شهر اصفهان یکی از مهمترین شهرهای ایرانی باشد که بیشترین جاذبه‌های تارخی و هنر معماری در خود جای داده است. جالب است بدانید که در سفر به استانبول و مشاهده جاذبه‌های تاریخی  و معماری این شهر نیز با ساختمان‌ها و بناهایی روبر و خواهید شد که شباهت زیادی به بناهای تارخی و هنری اصفهان دارند. رنگ و لعاب ساختمان‌ها در کنار گنبدهای هزار رنگ و زیبا شباهت زیادی به بناهای تارخی ایرانی در دوران اسلامی دارد. به همین دلیل شاید یک لحظه تصور کنید که در خیابان‌های اصهفان قدم برمی‌دارید. اما اشتباه نکنید، اینجا استانبول است.!

البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که علت شباهت زیاد بناهای تارخی و مهم استانبول مانند ایاصوفیه به بناهای تاریخی و اسلامی ایرانی به دلیل این است که بیشتر معماران این شهرف ایرانی بودند. بنابراین شما در حال تماشای هنر ایرانی در آن سوی مرزهای ایران هستید. بسیاری از بناهای ساخته شده در استانبول رایحه ا و عطر ایرانی دارد و همین مسئله نیز حس نزدیکی به استانبول را در ایرانیان زنده می‌کند.

دستپخت ایرانی در استانبول

هنوز هم دلایلی دیگری وجود دارد که شباهت این دو شهر را با کیلومترها فاصله از هم به نمایش بگذارد. یکی از این موارد، غذااهی ترکی است که استفاده از نوع مواد اولیه، ادویه‌ها و نوع گوشت‌ها باعث شباهت زیاد بین آن‌ها می‌شود. در این شهر ترکی می‌توانید طعم کباب‌های خوشمزه‌ای را بچشید که شباهت زیادی به کباب کوبیده دارند. علاوه بر آن باقلواهای ترکی هم با استقبال زیادی از طرف ما ایرانی‌ها روبرو می‌شود؛ زیرا ذائقه هر دو شهر از نظر علاقه به شیرینی هم شبیه به هم است.

دستپخت ایرانی در استانبول

استانبول پر از دست‌فروش‌های محلی است که با چرخ‌دستی و پیکنیکی کوچک، نان برشته و باقلواهای خوشمزه به فروش می‌رسانند. همچنین غذای ساده دیگری در استانبول وجود دارد که از ترکیب گوشت چرخکرده، پیاز و ادویه تهیه می‌شود. غذایی که بسیاری از مادر دوران کودکی زیاد خوردیم و به همین دلیل حال و هوایی نوستالژی را برای همه ما یادآور می‌شود. حتی صدای دستفروش‌های استانبولی هم صدایی شبیه به دستفروشان ایرانی است.!

 شاید متوجه نشوید که دستفروش به ترکی چه می‌گوید، اما دلبخند  و بوی غذای خوشمزه‌ای که آماده می‌کند نشان از این دارد که یک وعده غذایی خوش طعم و ارزان انتظار شما را می‌کشد.

هنوز هم اشتراکات زیادی بین این دو شهر با فصاله طولانی از هم وجود دارد. اگر شما هم دوست دارید این اشتراکات را بیشتر لمس کنید، پیشنهاد می‌کنیم که استانبول را برای سفر انتخاب کنید و چمدان‌های خود را برای رفتن به ایرانی در آن سوی مرزها ببندید.

این مطلب رپورتاژ بوده و توسط تحریریه اقتصادآنلاین تهیه نشده است.

اقتصادآنلاین

منبع خبر ( ) است و سایت خبری و خبرخوان نیوز فوری در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32048 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989120208592  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت خبری و خبرخوان نیوز فوری مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت خبری و خبرخوان نیوز فوری در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!