شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 19585 |
ارسال توسط :
90 بازدید
ارسال به دوستان
پ

اما از دید لدر و پژوهشگرها، اشیای موجود در سایت‌های باستانی مختلف، شاهدی بر درک هنری بدوی در انسان‌تبارانی مانند نئاندرتال‌ها هستند. با اینکه تعداد کمی از این اشیاء و آثار باقی مانده‌اند، این احتمال وجود دارد که در گذشته آثار تأثیرگذار دیگری توسط میکل‌آنژهای نئاندرتالی خلق شده باشند که تاکنونی اثری از آن‌ها باقی […]

اما از دید لدر و پژوهشگرها، اشیای موجود در سایت‌های باستانی مختلف، شاهدی بر درک هنری بدوی در انسان‌تبارانی مانند نئاندرتال‌ها هستند. با اینکه تعداد کمی از این اشیاء و آثار باقی مانده‌اند، این احتمال وجود دارد که در گذشته آثار تأثیرگذار دیگری توسط میکل‌آنژهای نئاندرتالی خلق شده باشند که تاکنونی اثری از آن‌ها باقی نمانده است.

همچنین احتمالا تعداد زیادی از اشیای هنری نئاندرتال‌ها از مواد فانی مثل چوب یا پوست حیوانات ساخته شده بودند. به باور بروس هاردی، دیرین‌انسان‌شناس کالج کنیون:

غیبت شواهد به معنی نبود آن‌ها نیست؛ بنابراین تنها بخشی از این سوابق جان سالم به در بردند و به همین دلیل نمی‌توانند بازنمایی دقیقی از مهارت هنری نئاندرتال‌ها باشند.

هنر درباره ما چه می‌گوید؟

به‌طورکلی هر بحثی درباره‌ی قدیمی‌ترین هنر جهان، مبتنی بر نظریه‌های مرتبط با هدف هنر و چیزی است که هنر درباره‌ی شناخت انسان می‌گوید. به عقیده‌ی دریک هودسون، کارشناس هنر غارها، انسان‌تباران به خاطر مهارتی که در تولید ابزارهای سنگی و استفاده از اشیا برای تغییر زیستگاهشان به دست آوردند به درک هنری هم دست یافتند. در واقع ممکن است برخی نشانه‌های تصادفی که در طول ساخت این ابزارها به وجود آمدند به‌عنوان نمادی معنادار تلقی شوند یا ممکن است بعدا اضافه یا کپی شده باشند.

در واقع مغز انسان با این نشانه‌ها ارتباط برقرار می‌کند و به همین دلیل معمولا از دیدن الگوهای تکراری حس رضایت و خشنودی پیدا می‌کنیم. بر اساس پژوهشی در سال ۲۰۱۹، اسکن‌های مغزی نشان می‌دهند برخی بخش‌های مغز با دیدن آثار هنری واکنش نشان می‌دهند، گرچه میزان و چگونگی این واکنش به فرآیندهای مشابه در خویشاوندان منقرض‌شده و پیشینیان ما هنوز مشخص نیست.

الگوهای تکراری را می‌توان در موقعیت‌های متعددی پیدا کرد. از این نمونه‌ها می‌توان به طرح‌های هشتگ‌مانندی که انسان خردمند با رنگ اکر در غار بلومبوس آفریقای جنوبی کشیده و طرح‌های زیگزاگی انسان هوموارکتوس روی یک صدف اشاره کرد که با قدمت ۵۴۰ هزار سال در اندونزی کشف شد.

منبع : زومیت

منبع خبر ( ) است و سایت خبری و خبرخوان نیوز فوری در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 19585 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989120208592  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت خبری و خبرخوان نیوز فوری مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت خبری و خبرخوان نیوز فوری در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!